ΜΠΑΤΑΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ- ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΤΑΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ- ΙΩΑΝΝΗΣ

Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Υποδομών με τις ακόλουθες αρμοδιότητες:

  • Την ευθύνη υποβολής σχεδίου δράσης προπαρασκευαστικών ενεργειών για την ανάπτυξη νέων συγκοινωνιακών υποδομών, σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τους εμπλεκόμενους φορείς.
  • Την ευθύνη σύνταξης εισηγητικού πλαισίου για την ένταξη στον σχεδιασμό της ανάπτυξης δικτύου φυσικού αερίου στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου.
  • Την προετοιμασία και παρακολούθηση της εξέλιξης των διαδικασιών υλοποίησης της ανάπτυξης του συνόλου του δικτύου νέων υποδομών του Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου.

 

Ο Παύλος-Ιωάννης Μπατάλης γεννήθηκε στο Αίγιο-Αχαΐας και είναι τα όγδοο παιδί πολύτεκνης οικογένειας με ρίζες από τα Βουρλά-Σμύρνης της Μικράς Ασίας.

Είναι απόφοιτος της Προτύπου Σχολής Αναβρύτων. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει κάνει ειδική εκπαίδευση στην Αξιολόγηση Επενδύσεων. Εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες του Ιδιωτικού Τομέα και στον Τραπεζικό Χώρο. Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας και Ραφήνας-Πικερμίου 2002-2014.

Υπήρξε ο Ιδρυτής του ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ και διετέλεσε ο πρώτος Πρόεδρός του (2011-2013), ενώ διετέλεσε και Αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου(2013).

Είναι Αντιπρόεδρος του τμήματος ICARUS AHEPA με έδρα τα Μεγόγεια.

Κατοικεί στην Ραφήνα από την δεκαετία του 1990. Είναι παντρεμένος με την Ευστρατία Φράγκου και έχουν δύο παιδιά τον Αντώνη και την Φαίη.