ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Ενημερωθείτε για τη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής
ζωής» έτους 2021-2022, καθώς και τη διαδικασία
ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση voucher  για τους παιδικούς σταθμούς και το ΚΔΑΠ , στην ιστοσελίδα
της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr

 

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ

Βουδούρης Γεράσιμος

Πρόσκληση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Ραφήνας Πικερμίου την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Κατεβάστε το σχετικό Αρχείο από ΕΔΩ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟ-ΠΡΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Κατεβάστε την Ανακοίνωση από ΕΔΩ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ενημερώνει ότι λόγω συμμετοχής των υπαλλήλων στην γενική απεργία, αύριο Πέμπτη 10 Ιουνίου, δεν θα λειτουργούν τα ταμεία του Δήμου σε Ραφήνα και Πικέρμι

Πίνακας επιλογής για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. πρωτοκ. 6344/12-5-2021 Ανακοίνωση για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΤΩΝ Ο.Τ. 95,102,126,197,199,201,203,213,214 & 224 ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Δ.Ε. ΡΑΦΗΝΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ, ΠΡΟΣΚΥΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες προς απόδειξη των ορίων των ιδιοκτησιών τους, προσκομίζοντας για την περίπτωση αμφισβητήσεων και τους τίτλους κτήσεων των ιδιοκτησιών τους και τα επισυναπτόμενα σε αυτούς σχεδιαγράμματα, σύμφωνα με την απόφασης της Περιφέρειας Αττικής με ΑΔΑ: 6ΤΔΘ7Λ7-4ΜΩ.

-Οι φερόμενοι ιδιοκτήτες του Ο.Τ. 126 προσκαλούνται ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 και ώρα 10:00 π.μ. να ευρίσκονται επί τόπου των ιδιοκτησιών τους.

Διακοπή υδροδότησης τη Δευτέρα 24 Μαΐου

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 24/5/2021, θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών συντήρησης στο δίκτυο ύδρευσης, από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στο Ντράφι και ειδικότερα στις οδούς:

•           ΑΧΑΙΩΝ

•           ΑΙΣΧΥΛΟΥ

•           ΘΟΥΚΙΔΙΔΟΥ

Διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ενημερώνει ότι υπάρχει διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης επί της οδού Στρατ. Γεωρ. Κονδύλη.  

Οι εργασίες αποκατάστασης του προβλήματος είναι σε εξέλιξη ενώ η διακοπή υδροδότησης εντοπίζεται στην οδό Κονδύλη, στην οδό Αιγαίου (περιοχή Σκουφέικα) και επί της οδού Δημοκρατίας.

Σελίδες