← Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα


Δωρεάν διάθεση βιβλίων στο Library4all

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τριακόσια»

 

Δωρεά βιβλίων από τη Βιβλιοθήκη Δ.Ο.Π.Α.Π.  Ραφήνας – Πικερμίου στο Library4all

 

Με όραμα και δέσμευση στην εκπαιδευτική της αποστολή η βιβλιοθήκη του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου διευρύνει τις δράσεις της για τη νέα χρονιά, με σκοπό να ανοίξει την αγκαλιά της σε ένα όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό.

 

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήσαμε δωρεά 300 βιβλίων (που διαθέταμε σε διπλά αντίτυπα) για μικρούς αναγνώστες από 5 έως 12 ετών στη μη κερδοσκοπική εταιρία Library4all (www.library4all.com), η οποία θα τα προωθήσει σε σχολικές βιβλιοθήκες που τα έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα. Βιβλία αγαπημένα, χιλιοδιαβασμένα από τα παιδιά μας, αποκτούν «φτερά», για να ταξιδέψουν και να αποκτήσουν μια «δεύτερη ζωή» στα χέρια μαθητών νηπιαγωγείων και δημοτικών που τα περιμένουν με λαχτάρα.

 

Σε καιρούς που για να πάμε μπροστά πρέπει να κρατάμε σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου, ευελπιστούμε ότι η ενέργεια αυτή θα δημιουργήσει δεσμούς αόρατους αλλά ισχυρούς ανάμεσα στην πόλη μας και σε σχολειά σε κάθε γωνιά της χώρας. Ευχόμαστε τα βιβλία που μοιραζόμαστε με πολλή αγάπη να αποτελέσουν για τους μαθητές, όπου κι αν βρίσκονται, «παράθυρο ανοιχτό στον κόσμο».

 

Καλό τους ταξίδι!

 

 

 

Για τον ΔΟΠΑΠ

 

Γεώργιος Δουβίτσας