Δήμος Ραφήνας Πικερμίου

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Προβάλλονται 1 εως 12 από 486 ενημερώσεις.

Πρόσκληση σε κοινή σύσκεψη για τον καθορισμό χώρων προβολής κατά την προεκλογική περίοδο

Ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου καλεί τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων ή των συνασπισμών συνεργαζόμενων κομμάτων που μετέχουν στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και τους επικεφαλής των συνδυασμών υποψήφιους δημάρχους, υποψήφιους περιφερειάρχες ή εκπροσώπους των συνδυασμών τους, εκπροσώπους των συνδυασμών των κοινοτικών εκλογών και μεμονωμένους υποψηφίους των κοινοτικών εκλογών, σε κοινή σύσκεψη την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 και ώρα 10 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας.

 

Διαβάστε Περισσότερα..

Δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός για «εργασίες κατεδάφισης και απομάκρυνσης υλικών»

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου διακηρύττει ότι εκθέτει σε δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με το σύστημα της προσφοράς με συμπλήρωση τιμολογίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95.2[β] του N.4412/2016 , για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του έργου :«ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ» Προϋπολογισμού Δαπάνης 23.181,00 € ( με ΦΠΑ 24 %)

Διαβάστε Περισσότερα..

Ανοικτός ηλ. διαγωνσιμός για την προμήθεια-τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικώ χαρών

Ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό ανάδειξης αναδόχου για την προμήθεια εξοπλισμών και δαπέδων ασφαλείας για τις ανάγκες των παιδικών χαρών του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού διακοσίων σαράντα επτά χιλιάδων, εννιακοσίων εξήντα εννέα ευρώ (247.969,00 €) (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.).

Διαβάστε Περισσότερα..

Πρόσκληση ΔΣ 02-04-19

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 και ώρα 21.00, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

Διαβάστε Περισσότερα..

Eπιμορφωτικό σεμινάριο για την ενθάρρυνση συμμετοχής των γυναικών στα κοινά

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΝΠΙΔ του Υπουργείου Εσωτερικών) και ο Δήμος  Αιγάλεω διοργανώνουν την Παρασκευή, 29/03/2019 και το Σάββατο, 30/03/2019 Επιμορφωτικό Σεμινάριο στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αιγάλεω  Ιερά Οδός 364 και Κάλβου, 122 43.

Διαβάστε Περισσότερα..

365+ Μέρες Φροντίδας: Πρόγραμμα σίτισης για τους ηλικιωμένους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών

Η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, με φορέα υλοποίησης το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis, θα παρέχουν καθημερινά, γεύματα σε πυροπαθείς κατοίκους, ηλικίας 65 ετών και άνω, στην ανατολική Αττική, στο πλαίσιο του προγράμματος 365+ Μέρες Φροντίδας. Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί στις πληγείσες περιοχές των Δήμων Ραφήνας - Πικερμίου και Μαραθώνα - Νέας Μάκρης.

Διαβάστε Περισσότερα..

Πρόσκληση ΔΣ 19-03-19

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 και ώρα 21.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε συνεδρίαση για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα

Διαβάστε Περισσότερα..

Τα «Χρώματα Αγάπης» το greekAffair και ο Σέφ Γιώργος Τσελεμεντές μαγειρεύουν για τους πυρόπληκτους

Τα «Χρώματα Αγάπης» το greekAffair και ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, σε συνεργασία με τον Σέφ Γιώργο Τσελεμεντέ, μαγειρεύουν για τους πυρόπληκτους οικισμούς, Νέου Βουτζά, Κόκκινο Λιμανάκι & Μάτι.

Διαβάστε Περισσότερα..

Αποζημιώσεις περιβάλλοντος χώρου - Δωρεάν παροχή μηχανικού για τους δημότες Ραφήνας - Πικερμίου

Υπεγράφη από τους Χρ. Σπίρτζη, Γ. Χουλιαράκη και Ευ. Γιαννακίδη η ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση)για τις αποζημιώσεις περιβάλλοντα χώρου, από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης -24ης Ιουλίου 2018.

Διαβάστε Περισσότερα..

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η δημιουργία Κέντρου Κοινότητας στη Ραφήνα

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής, η ένταξη της πράξης «Ίδρυση και Λειτουργία Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου», το οποίο θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 224.640 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα..

Καθαρά Δευτέρα στο Πάρκο Καραμανλή

Σας περιμένουμε την Καθαρά Δευτέρα στο Πάρκο Καραμανλή, στην Ραφήνα, από τις 10.00 έως τις 13.00 να πετάξουμε χαρταετό, που θα προσφέρει για τα παιδάκια του Δήμου μας, ο ΔΟΠΑΠ σε συνεργασία με το Δήμο Ραφηνας Πικερμίου και τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας και να δοκιμάσουμε τα εκλεκτά σαρακοστιανά εδέσματα που θα προσφέρουν τα μαγαζιά Παράγκα και The Park. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί!!!!

Διαβάστε Περισσότερα..

Πρόσκληση ΔΣ 05-03-19

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 και ώρα 21.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε συνεδρίαση για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

Διαβάστε Περισσότερα..