Δήμος Ραφήνας Πικερμίου

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Προβάλλονται 1 εως 12 από 471 ενημερώσεις.

Οδηγίες αυτοπροστασίας για τα καιρικά φαινόμενα στις 14 και 15 Φεβρουαρίου

Συνεχίζονται και σήμερα τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με κύριο στοιχείο του θυελλώδεις ανέμους. Η Πολιτική Προστασία και οι υπηρεσίες του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου είναι σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των φαινομένων.

 

Διαβάστε Περισσότερα..

Πρόσκληση για απολογισμό δημοτικής περιόδου 2017-2018

Ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου σας προσκαλεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στις 12:00 στο ξενοδοχείο Rafina AVRA Hotel (Αραφηνίδων Αλών 3, Παραλία Ραφήνας) για την παρουσίαση του απολογισμού του έργου της δημοτικής αρχής για την περίοδο 2017-2018.

Διαβάστε Περισσότερα..

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους κατοίκους του Ν. Βουτζά

Ξεκινά η γ' φάση του εκπαιδευτικού πργράμματος διάρκειας 16 ωρών, με τίτλο «Γνωρίζω και ενεργώ καλύτερα».

 

Διαβάστε Περισσότερα..

Πρόσκληση σε κατεπείγουσα ΟΕ

O Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου, σας καλεί σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Tετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 9 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα

Διαβάστε Περισσότερα..

Δεδομένα ποιότητας αέρα από την κινητή μονάδα του ΔΑΑ στην Ραφήνα

Παρουσιάζονται τα δεδομένα ποιότητας αέρα και μετεωρολογίας που έχουν συλλεχθεί κατά τη διάρκεια παραμονής του κινητού σταθμού του Δικτύου Παρακολούθησης Ποιότητας Ατμόσφαιρας (ΔΠΠΑ) του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Διαβάστε Περισσότερα..

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τους κατοίκους του Πικερμίου

Ξεκινά η β' φάση του εκπαιδευτικού πργράμματος διάρκειας 16 ωρών, με τίτλο «Γνωρίζω και ενεργώ καλύτερα».

 

Διαβάστε Περισσότερα..

Χορηγία του American Hellenic Council για ενίσχυση των πυροπλήκτων

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου ανακοινώνει την πρόθεση του American Hellenic Council να χορηγήσει συνολικά 10.000 USD σε τέσσερεις (4) οικογένειες που πλήγηκαν από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018.

Διαβάστε Περισσότερα..

Βράβευση Αθλητών από το Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου και το Δ.Ο.Π.Α.Π

Βραβεύτηκαν οι αθλητές του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου που τερμάτισαν στον Κλασσικό Μαραθώνιο

Διαβάστε Περισσότερα..

Πρόσκληση ΟΕ 16-01-19

O Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου, σας καλεί σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 20.30 στο Δημοτικό Κατάστημα Ραφήνας, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

 

Διαβάστε Περισσότερα..

Πρόσκληση ΔΣ 16-01-19

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 21.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε συνεδρίαση για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα

Διαβάστε Περισσότερα..

Προμήθεια και εγκατάστασης συστήματος παρακολούθησης και ανίχνευσης διαρροών του δικτύου ύδρευσης

Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου (εφεξής και χάριν συντομίας η Υπηρεσία) προκηρύσσει Ανοικτό, Ηλεκτρονικό, Δημόσιο, Διεθνή Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής με συντελεστή βαρύτητας τόσο για την τεχνική όσο και για την οικονομική προσφορά σε Ευρώ (€) για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ».

Διαβάστε Περισσότερα..

Δημόσιες ευχαριστείες για δωρεά εξοπλισμού στο 3ο ΣΕΚ Ραφήνας

Ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου ευχαριστεί θερμά για την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση εταιρειών και φορέων για την ενίσχυση του εξοπλισμού στο 3ο ΣΕΚ Ραφήνας, το οποίο επλήγη από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Διαβάστε Περισσότερα..