Δήμος Ραφήνας Πικερμίου

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Προβάλλονται 1 εως 12 από 497 ενημερώσεις.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ

Έκκληση για αιμοπετάλια και αίμα:   Ο μικρός Δημήτρης παλεύει με τη λευχαιμία - Πώς θα βοηθήσετε  Επείγουσα έκκληση για βοήθεια κάνει η Ένωση Γονέων Σπάτων-Αρτέμιδας για μαθητή Γ΄ Γυμνασίου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ένωσης, ο Δημήτρης δίνει μεγάλη μάχη με τη λευχαιμία και όσοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να απευθυνθούν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων του Νοσοκομείου «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ».Για επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γ. Σουφλή: 697 76 09 103.   85 φιάλες αίμα έχει ανάγκη το μικρό παιδί.

Με ανάρτηση στο Facebook έγινε γνωστό ότι 85 φιάλες αίμα και αιμοπετάλια έχει ανάγκη ο μικρός Δημήτρης Γαλάνης του Νικολάου για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών. Όποιος μπορεί να προσέλθει στο τμήμα Τ.Α.Ο Ελπίδα Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Το όνομα του παιδιού είναι Δημήτρης Γαλάνης του Νικολάου.

Διαβάστε Περισσότερα..

Ε.Π.Α.Λ. ΡΑΦΗΝΑΣ

Διαβάστε Περισσότερα..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗ 17/09/2019

Διαβάστε Περισσότερα..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

ΔΥΟ (2) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ (2) ΑΣΘΕΝΟΦΌΡΑ  ΑΠΌ ΤΗΝ ΥΠΑ ΣΤΟ «ΔΥΝΑΜΙΚΟ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ.

Διαβάστε Περισσότερα..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας, διάρκειας τεσσάρων μηνών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Για την πρόσληψη προσωπικού  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου  για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας, διάρκειας τεσσάρων μηνών

Διαβάστε Περισσότερα..

Κατασκευή αγωγού ύδρευσης οδού Καρπασίας και πύκνωση δικτύου ομβρίων

Ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΡΠΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΚΝΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ Εκτιμώμενης αξίας 189.718,15 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24% ).

Διαβάστε Περισσότερα..

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού “Καθαρισμοί οικοπέδων βάσει του άρθρου 94 του Ν.3852/2010”

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού

 

 

Διαβάστε Περισσότερα..

Ανάρτηση του επίσημου banner της πύλης "Your Europe"

Διαβάστε Περισσότερα..

Αναγκαστικές απαλλοτριώσεις της ΕΥΔΑΠ για αντλιοστάσια αποχέτευσης στον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου

Πρόταση της ΕΥΔΑΠ ΑΕ προκειμένου να προβεί στην κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης έκτασης συνολικού εμβαδού 1.614,50 τμ για την κατασκευή των αντλιοστασίων προσαγωγής ανεπεξέργαστων λυμάτων ΑΡ1, ΑΡ5, ΑΡ6, ΝΑΑ1 στο Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου και του Δυτικού Στομίου Σήραγγας στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, στο γενικότερο πλαίσιο των έργων αποχέτευσης ακαθάρτων,  περιοχών εξυπηρετούμενων από το νέο ΚΕΛ Δήμων Ραφήνας - Πικερμίου και Σπάτων - Αρτέμιδος.

 

Διαβάστε Περισσότερα..

Πρόσκληση ΔΣ 14-05-19

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 και ώρα 15.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος σε συνεδρίαση για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα

Διαβάστε Περισσότερα..

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ 

ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ 

ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαβάστε Περισσότερα..

Ανοικτός ηλ. διαγωνισμός για την προμήθεια-τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών - ΝΕΟ

Ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό ανάδειξης αναδόχου για την προμήθεια εξοπλισμών και δαπέδων ασφαλείας για τις ανάγκες των παιδικών χαρών του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού διακοσίων σαράντα επτά χιλιάδων, εννιακοσίων εξήντα εννέα ευρώ (247.969,00 €) (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.).

Διαβάστε Περισσότερα..